Zonneboiler kopen installatie


Zonneboiler kopen

Met een zonneboiler kunt u flink besparen op uw gasrekening. Nu tot wel €1401,- Subsidie op een zonneboiler

Klik hieronder voor onze systemen.

OEG zonneboiler
OEG zonneboilersysteem

 

Zonneboiler kopen Almere installatieEen zonneboiler bestaat uit een set met zonnecollectoren welke op of in uw dak worden geplaatst. Ook zijn er systemen die geschikt zijn voor een plat dak of gevelmontage. Naast zonnecollectoren zijn er ook nog heatpipes. Dit zijn losse buizen die gekoppeld worden om zo een veld te creëren met voldoende capaciteit. Met name in het voor en na seizoen geven de heatpipes een hoger rendement dan zonnecollectoren.

Zodra de temperatuur in de collectoren oploopt en het verschil tussen de collector temperatuur en de temperatuur van het water groot genoeg is dan wordt de pomp gestart en zal er zonneboilervloeistof worden rondgepompt. De vloeistof stroomt door de collectoren en de zonneboiler. De pomp zal langzaam opstarten en als het temperatuur verschil groter wordt zal de pomp harder gaan draaien om zo meer warmte af te geven aan uw zonneboiler. Geen zon betekend geen warmte in de collector en dus ook geen stroom verbruik door de pomp wel zo efficiënt.

Een zonneboiler is puur en alleen bedoeld om water mee te verwarmen. U kunt dit water gebruiken om mee te douchen, uw vaatwasser/wasmachine van warm water te voorzien en natuurlijk voor algemeen gebruik in de keuken of de badkamer.

En zonneboilercombi is nog een stuk efficiënter dan een zonneboiler omdat u hiermee ook uw huis kunt verwarmen. Lees meer

Vaak wordt gedacht dat er in de winter geen warmte kan worden opgewekt met zonnecollectoren of heatpipes.

Dat is absoluut niet waar. Vaak als het buiten vriest dan is er een zeer heldere lucht en als u dan achter een raam in het zonnetje zit dan kan de temperatuur aardig oplopen. Het zelfde vind plaats in een zonnecollector, de koperen buizen waar de zonneboilervloeistof doorheen stroomt zitten achter een glasplaat en zijn aan de achterzijde geïsoleerd wat tot een zeer hoog rendement lijdt. is de temperatuur in uw zonneboiler niet hoog genoeg dan zal uw CV ketel het water na verwarmen naar 60 graden.

De kwaliteit speelt een zeer belangrijke rol in de keuze van uw systeem. U zit er immers niet op te wachten dat het rendement minder wordt of dat er schade ontstaat door een hagelbui. Wij leveren en installeren daarom alleen zonneboiler systemen van fabrikanten die bewezen kwaliteit leveren op zowel rendement als materiaalkeuze. Het fabricage proces speelt ook een grote rol want een duurzame installatie dient volgens ons ook duurzaam te worden geproduceerd. Voor u als consument is het moeilijk om te achterhalen wat het beste product is, wij hebben die keuze al voor u gemaakt door maar een beperkt aantal systemen te leveren waarvan wij zeker weten dat het rendement ook op langere termijn hoog blijft.

Nu ook hoge subsidies op de volgende producten
ferroli pelletkachel

Nu €3809,- Subsidie op een pelletkachel! Bekijk de aanbieding

Nu €2700,- Subsidie op een warmtepomp! Bekijk de aanbieding
warmtepomp ISDE subsidie

Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Bel 036-5296721 of stuur ons een bericht.