Solar CV ketel kopen montage besparing


Solar CV ketel

Met een Solar CV ketel stookt u nog zuiniger dan met een traditionele ketel met zonneboilercombi opstelling. De solar CV ketel maakt op slimme wijze gebruik van het aanwezige water in de solarbuffer en zal altijd een slimme overweging maken tussen de zonneboilercombi en traditioneel verwarmen.

Uw drinkwater wordt altijd op een zo voordelig mogelijke wijze geproduceerd dankzij de slimme sturing in de CV ketel. De slimme CV ketel maakt ook voor de verwarming van uw woning gebruik van zonne-energie.

De Solar CV ketel is verkrijgbaar als een los CV toestel om aan te sluiten op de bestaande zonneboiler/zonneboilercombi installatie. Er is ook een complete set verkrijgbaar waarin de solar CV ketel wordt geleverd met een buffervat, zonnecollectoren en solarstation, ideaal als u de CV ketel gaat vervangen en een duurzame stap wilt maken.

Wij leveren een aantal Solar CV ketels waaronder het Bosch condens 6000W systeem en het Atag Alec systeem.

Bekijk hieronder onze systemen.

Bosch Solar CV ketelAtag Solar
Bosch ZonlichtsytemenAtag Zonlichtsystemen

Met een zonlichtsysteem gaat u direct besparen op uw gasrekening en draagt u bij aan een lagere CO2 uitstoot en dus een beter milieu. De terugverdientijd hangt af van uw specifieke situatie en het soort installatie dat u heeft. Wel dient u rekening te houden met het feit dat er in Nederland minder gas wordt gewonnen als gevolg van de aardbevingen in Groningen. De verwachting is dat gas nog zeker 10 jaar als brandstof zal dienen voordat men volledig overstapt op alternatieve energiebronnen.

Het is niet ondenkbaar dat als gevolg van het minder oppompen van gas, de prijs de komende jaren fors zal gaan stijgen, zeker wanneer Nederland gas uit het buitenland zal gaan importeren. Met een zonlichtsysteem draagt u bij aan een schoner milieu maar bent u ook voorbereid op veranderingen in de gasmarkt.

Heeft u interesse in een duurzame oplossing voor uw huis of uw bedrijf neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak

Bel Gratis 0800 2929057

www.ruggiero.nl