OEG zonneboilercombi


OEG zonneboilercombi

Met een zonneboilercombi van het Duitse OEG kunt u direct besparen op uw gasrekening en draagt u bij aan een duurzame omgeving.

Het zonneboilercombisysteem van OEG is zeer uitgebreid en is te leveren in de volgende varianten

Klik op een van de systemen voor de prijzen.

OEG zonneboilercombiOEG zonneboilercombi 4PlusOEG 4Flex zonneboilercombi
2Plus systeem4Plus systeem4Flex Plus heatpipe systeem

Het 2Plus systeem is leverbaar met meanderabsorptie als opdak systeem.

Het 4Plus systeem is leverbaar met meanderabsorptie en harpabsorptie in de volgende varianten opdak, indak, platdak en gevelmontage.

Het 4Flex plus systeem is een heatpipe systeem en is leverbaar als opdak, platdak en gevelmontage systeem.

Prijzen inclusief collectoren zonneboilercombi solarpompstation slangen montage en btw.

Onze OEG zonneboilercombi pakketten zijn complete pakketten inclusief alle toebehoren om de set aan te sluiten op de collectoren en uw CV ketel. Al onze prijzen zijn inclusief montage en btw. Heeft u interesse in onze OEG zonneboilercombi pakketten neem dan snel contact met ons op Bel Gratis 0800-2929057

Met een hoog rendement is uw terugverdientijd laag en heeft u een slimme investering in huis. De OEG zonneboilercombi is leverbaar als 200 300 400 en 500 liter variant met op dak in dak plat dak zonnecollectoren en heatpipe systeem. Dus ook voor u situatie is een een OEG solarsysteem.

Wist u dat u voor de aanschaf van een zonneboilercombi een duurzame lening kunt afsluiten tegen een laag rente tarief? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bekijk de site van OEG