Houtkachel kopen stoken installeren


Houtkachel

Met een houtkachel kunt u het huis voordelig verwarmen en draagt u bij aan een schoner milieu.

Met een houtkachel kunt u de ruimte verwarmen tot een aangename temperatuur, maar ook warm water bereiden voor de rest van het huis.

De kachel kent een aantal varianten namelijk een traditionele houtkachel die zijn vermogen afgeeft aan de ruimte, en een houtkachel met CV wisselaar waarmee de rest van het huis ook kan worden opgewarmd.

Wij leveren diverse kachels waaronder die van het Duitse merk Buderus

Bekijk hieronder onze systemen.

Houtkachelblueline 4w
HoutkachelHoutkachel met CV wisselaar

Met een houtkachel gaat u direct besparen op uw gasrekening en draagt u bij aan een lagere CO2 uitstoot en dus een beter milieu. De terugverdientijd hangt af van uw specifieke situatie en het soort installatie dat u heeft. Wel dient u rekening te houden met het feit dat er in Nederland minder gas wordt gewonnen als gevolg van de aardbevingen in Groningen. De verwachting is dat gas nog zeker 10 jaar als brandstof zal dienen voordat men volledig overstapt op alternatieve energiebronnen.

Het is niet ondenkbaar dat als gevolg van het minder oppompen van gas, de prijs de komende jaren fors zal gaan stijgen, zeker wanneer Nederland gas uit het buitenland zal gaan importeren. Met een houtkachel draagt u bij aan een schoner milieu maar bent u ook voorbereid op veranderingen in de gasmarkt.

Heeft u interesse in een duurzame oplossing voor uw huis of uw bedrijf neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak

Bel Gratis 0800 2929057

Bekijk hier houtkachel startpagina.nl

Buderus