Bosch condens 6000 solar CV ketel kopen


Bosch Condens 6000 Solar CV ketel

De Bosch Condens 6000 solar CV ketel kiest dankzij een slimme drieweg sturing altijd de voordeligste manier om warmte te bereiden voor zowel uw verwarming als voor uw drinkwater.

Bosch CV ketels levert een hoge prestatie als het aankomt op betrouwbaarheid en duurzaamheid, niet voor niets is Bosch een wereldspeler op de CV ketel markt.

De Bosch condens is leverbaar als een los CV toestel om aan te sluiten op een bestaande zonneboilercombi installatie, maar is ook leverbaar als een comfortmodel met een 75 Liter voorraadvat voor warm water om een CW6 klasse te garanderen.

Het Bosch condens systeem is leverbaar met een 400L buffervat SHU400 met geïntegreerd solarstation en vormt een fraai geheel met de CV ketel en het 75 liter voorraad systeem.

Klik op een van de toestellen voor onze verschillende systemen

Bosch condens 6000HRVS75 condens solar_heating_grHP400SHU
Condens 6000W solar CV ketel Condens 6000W +75 liter drinkwater boiler CW6Condens 6000W+75L CW6 drinkwater boiler en 4ool solarbufferCondens 6000W +400L solarbuffer

Het Bosch Condens zonneboilercombi systeem werkt samen met alle zonnecollectoren en heatpipe systemen van alle fabrikanten en is dus ideaal als vervanging van uw huidige systeem. Wanneer u een nieuwe installatie gaat aanleggen met het Bosch solarsysteem, dan raden wij aan om panelen te gebruiken van een van een dochterondernemingen van Bosch waaronder Nefit, Buderus en Junkers.

Het systeem maakt dankzij een intelligente sturing altijd gebruik van de voordeligste manier van verwarmen bekijk de animatie voor een duidelijk werking van het systeem

Klik hier voor de Bosch Solar Heating animatie

Bosch condens schema

Neem voor meer informatie over onze producten en diensten contact met ons op Bel gratis 0800 2929057

Bekijk hier onze Bosch CV ketels

Bosch solar