Atag Solar CV ketel kopen montage


Atag solar CV systeem

Atag Solar! Atag low energie concept bestaat uit een range CV ketels en zonneboiler systemen van hoogwaardige kwaliteit.

Atag is een vertrouwd merk op de Nederlandse markt en wordt regelmatig als beste getest door de consumentenbond, met de Atag solar producten bent u dus verzekerd van een hoog comfort en een betrouwbare werking.

ATAG onderschrijft het belang om zuinig en duurzaam met energie om te gaan. Eigen research en ontwikkeling hebben geresulteerd in twee hoogwaardige oplossingen voor warm water en verwarming. Het systeem is leverbaar als Alec en als Q solar

Klik op een van de toestellen voor onze verschillende systemen

Atag solarAtag solar
Atag Alec Atag Q solar

Het Atag Alec en Atag Q zonneboilercombi systeem werkt samen met alle zonnecollectoren en heatpipe systemen van alle fabrikanten en is dus ideaal als vervanging van uw huidige systeem. Wanneer u een nieuwe installatie gaat aanleggen met het Atag solarsysteem, dan raden wij aan om panelen te gebruiken van Atag zelf.

De zonnecollectoren van Atag zijn van hoge kwaliteit en kennen een zeer hoge opbrengst. de Atag zonnecollectoren zijn verkrijgbaar voor montage in het dak of montage op het dak maar wordt ook als een set geleverd met een montageframe voor platte daken.

Atag Solar heating

Neem voor meer informatie over onze producten en diensten contact met ons op Bel gratis 0800 2929057

Bekijk hier onze Atag CV ketels

Atag Hybride